Lo Hermsen - Ademcoach

Ik ben Lo Hermsen, ademcoach en trainer, met praktijk in Utrecht. Ik werk met de bewust verbonden ademhaling, het systemische veld en lichaamswerk. Mijn hele leven ben ik al gegrepen door het mysterie van ons mens-zijn. Wie ben ik? Wat verlang ik? Hoe kan ik trouw zijn aan mezelf? Wat heb ik te doen en wat heb ik te laten?
 

In mijn begeleidingswerk gebruik ik de ademhaling hiervoor als belangrijkste instrument. In de adem kunnen we direct ervaren hoe wij nu in ons vel zitten. Je kent het wel.. Als we stress hebben schiet de adem omhoog, als iets te spannend wordt dan stopt de adem en als we ontspannen dan komt er een grote ademteug.

Zoals we ademen, zo leven we

Je zou ook wel kunnen zeggen, zoals we ademen, zo staan we in ons leven. In het werken met de bewust verbonden ademhaling nodig ik je uit aanwezig te blijven bij wat zich aandient. Simpelweg in het blijven ademen. Je hoeft nergens door heen, nergens naartoe en nergens bij vandaag.

Het trillingsveld wat dankzij de verbonden ademhaling wordt geactiveerd, nodigt vastgezette sensaties – zoals fysieke spanning, emoties, herinneringen, overtuigingen en patronen – uit door te stromen en te integreren.

   


En het mooie is, de adem liegt nooit. Daarmee is de adem een krachtige spiegel. Waar ik mijzelf nog wel eens voor de gek kan houden, brengt mijn adem mij gelijk weer in contact met wat er werkelijk speelt. Prachtig hoeveel inzicht en bewegingsvrijheid dit oplevert, elke keer weer.

Mijn werkwijze

De essentie van mijn werk is wellicht het scheppen van een ruimte waarbinnen jij jezelf kan ervaren, precies zoals je bent. Dit vraagt toewijding, precisie en begeleiding op maat. Ik werk zowel met cliënten als met trainers en professionals die ademwerk in hun begeleidingswerk willen leren integreren.

Ik laat me leiden door de adem en informatie die zichtbaar is of juist verborgen blijft. Zo worden blinde vlekken, vergeten kwaliteiten en essentie zichtbaar. Eenmaal zichtbaar, ontstaat de mogelijkheid tot verandering in je dagelijkse leven. En, wat we zelf ontdekken en omarmen (integreren), kunnen we ook weer doorgeven.

Na een sessie is er meer energie, ontspanning en helderheid. Wat ondersteunend is om met meer vertrouwen, acceptatie, compassie en daadkracht jouw leven te leven.

Achtergrond

Ik ben opgeleid vanuit Transformational Breath, Phoenix Opleidingen, Centrum voor Tantra en de Holos Academie. Tegenwoordig geef ik masterclasses en een eigen opleiding tot ademcoach, waarbij ik diverse werkvormen combineer. Daarnaast begeleid ik proceswerk in individuele setting, als wel binnen teams en organisaties. Altijd met de adem als grondtoon.

Alles is er al, het wil enkel gevoeld worden. Dus laten we voelen, aanwezig blijven, ook als het spannend wordtInner Journeys
Lo Hermsen
Swammerdamstraat 31
3553 RV Utrecht
Mobiel: 06 - 30 01 45 67
E-mail: lo@innerjourneys.nl
Website: www.innerjourneys.nl