Jolanda Vijverberg - Resonantietherapeut en lifecoach

Een uitgeblust gevoel?

Iedereen wordt blootgesteld aan vervuiling. Zowel vervuiling van straling, als vervuiling van emoties van jezelf en anderen. Ook speelt jouw voedingspatroon een hele grote rol bij het verstoren van de energiestroom. De gifstoffen die je al dan niet bewust tot je neemt, zorgen ervoor dat je je steeds vermoeider gaat voelen. Je raakt uitgeblust. Zowel lichamelijk als mentaal. Herken jij dit? Door met stemvorken en klankschalen behandeld te worden, zorg je ervoor dat de energie in jouw lichaam weer gaat stromen. Het werkt transformerend! Je kunt bij mij in de praktijk onder andere terecht als je sneller wilt herstellen van chemotherapie, van een burn-out of wanneer je preventief aan je gezondheid wilt werken. Klanktherapie helpt jou bij het opruimen van zowel fysieke als mentale klachten. Samen werken we aan het loslaten van oude patronen en lossen we verborgen pijnen op.

Klankschalen en stemvorken

Natuurlijk wil je je energiek voelen. Hoe fijn is het om je vrij te kunnen bewegen en jezelf te kunnen zijn? Want hoe meer je jezelf bent, hoe positiever jouw invloed op jouw omgeving is. Hoe meer vervuiling jij in je lichaam hebt, hoe meer verstoringen er ontstaan. Je energie kan letterlijk niet meer stromen en je loopt vast. Je raakt dan uit balans. Gelukkig biedt resonantietherapie de oplossing. Doormiddel van de trilling en de geluiden van klankschalen en stemvorken komt de energiestroom weer op gang. Je ervaart dan veel meer energie, gronding én je houdt meer balans. Ik nodig je graag eens uit in mijn praktijk, zodat je het zelf kunt ervaren. Ook kun je bij mij opleidingen volgen om jezelf te leren behandelen. Je leert jezelf te ondersteunen met de stemvorken. Zo zorg je er zelf voor dat je energiestroom blijft stromen en zo voorkom je dat fysieke en mentale klachten jou de baas worden.

Het laatste puzzelstukje

Toen ik midden twintig was, merkte ik dat ik erg ontvankelijk was voor prikkels. Ik zat snel aan mijn grenzen en kon soms dingen aanvoelen, het leek wel alsof ik kon raden hoe dingen zouden gaan lopen. Ik begon aan mijzelf te twijfelen. In 2007 ben ik naar Nepal gegaan, samen met mijn partner. We wilden een mooie reis maken en ik wilde altijd al eens een boeddhistische tempel bezoeken. In Nepal kwam ik in aanraking met het Boeddhisme. Toen viel alles op zijn plek. Ik kreeg een behandeling met klankschalen en daardoor kwam ik terug in mijn eigen ziel. Ik werd zo geraakt, dit was het missende puzzelstukje. Nu wist ik wat ik wilde gaan doen als ik terugkwam in Nederland. Ik heb de Feel Your Center-methode ontwikkeld. Dit is een stroming binnen de muziektherapie en erg to the point. Het is een reflextechniek en maakt gebruik van de resonanties van de stemvorken, (kristal)klankschalen en de gong. Deze methode spreekt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam aan en wordt gestimuleerd door de stemvorken. Spanningen en emoties worden bevrijd, klachten worden verlicht en voorkomen. Mijn missie is om mensen te helpen met uiteenlopende klachten en gelijktijdig een langdurig welzijn te vinden. Je komt – net als ik in Nepal ervaarde – terug bij je eigen klankkleur.Feel Your Center
Jolanda Vijverberg
Nieuwedeventerweg 35
8014AC Zwolle
Mobiel: 06 - 30 60 03 99
E-mail: Jolanda@feelyourcenter.nl
Website: www.feelyourcenter.nl