Salonized

Waar we voor staan

Doen waar jij het allerbeste in bent, dát is waar het bij Salonized om draait. Wij zorgen ervoor dat jij meer tijd overhoudt voor jouw passie. We zagen regelmatig getalenteerde ondernemers die overspoeld werden met repetitieve rompslomp en administratief geneuzel. Zonde, want zo blijft er minder tijd over om aan jouw droom te werken.

Daarom hebben wij speciaal voor jou Salonized gebouwd. Salon software die dient als persoonlijke digitale assistent. Het is simpel in te stellen, makkelijk in gebruik en biedt overzicht. Samen maken we jouw werk nóg mooier.

Ons verhaal

Wij willen niet alleen het werk van onze gebruikers mooier maken, maar ook dat van onze eigen Salonizers. Ons team is divers, gemotiveerd en enthousiast. Bij Salonized krijgt iedereen de kans om zich te ontwikkelen als professional, maar vooral ook als mens. De goede balans tussen plezier, creativiteit en professionaliteit zorgt ervoor dat het Salonized team elke dag vrolijk het kantoor binnenkomt én weer uitloopt.

Jouw persoonlijke assistent voor volledige controle over je salon

Altijd en overal inzicht in jouw agenda en administratie. Voorkom no-shows dankzij automatische afspraakherinneringen. Bespaar zo direct op onnodige kosten en houd waardevolle tijd over.

Functies

 • Betalingen inzichtelijk
  Het kassasysteem in jouw salon maakt automatisch een factuur aan na betaling, dus jouw administratie doet zichzelf voortaan. Verstuur de bon eenvoudig per mail naar de klant.
 • Zorgeloos transacties bijhouden
  Behoud overzicht op dagelijkse inkomsten en uitgaven door je kassa aan het eind van de dag op te maken. Krijg inzicht in alle typen betalingen, eventuele kasverschillen, en bespaar tijd op de boekhouding.
 • Automatisch voorraadbeheer
  Ontvang een besteladvies op basis van minimale, huidige en maximale product voorraden. Is je bestelling klaar, dan kun je hem direct per mail naar de leverancier sturen.
 • Verkoop en voorraad binnen handbereik
  Bespaar uren per maand op je administratie met onze salon software
 • Een gesmeerde planning met onze slimme agenda
  Een intuïtieve agenda die jouw tijd zo efficiënt mogelijk indeelt. Overal inzicht in je dagelijkse planning, op elk apparaat.
 • Bied jouw klanten de beste beleving
  Bind klanten aan jouw salon. Breng klantcontact naar een hoger niveau en geef een persoonlijke tint aan elke afspraak.
 • Trek nieuwe klanten aan voor een vollere agenda
  Een gerichte mailing op het juiste moment spoort jouw klanten keer op keer aan om terug te komen. Vul je agenda met online boekingen.

Wil je meer weten? Plan een telefonische demo

Ons support team neemt contact met je op wanneer het jou uitkomt. Klik HIER »
 


Salonized B.V.
Herengracht 575
1017 CD Amsterdam
Nederland
WhatsApp op (+31) 6 13540568
of bel ons op (+31) 020-8932386

 
E-mail: info@salonized.com

Website: www.salonized.com