Klantkaart

Klantkaart bestaat al een hele tijd, om precies te zijn vanaf 13 mei 2004. In de afgelopen jaren hebben wij dus enorm veel kennis opgedaan over sparen als begrip, maar vooral over waar wij gespecialiseerd in zijn; loyaliteit! We zijn dus al een flinke tijd actief op de markt en daar zijn wij trots op!

Klantenkaarten

De bewezen oplossing voor terugkerende klanten, in één keer geregeld.
Voor één vast bedrag nemen wij alle zaken rondom de klantenkaart uit handen. We geven inspiratie, helpen waar dat nodig is en zorgen er samen voor dat de klantenkaarten een succes worden.

Cadeaukaarten

Wil je er tijdens deze crisis voor zorgen dat er toch omzet binnenkomt, verkoop dan cadeaukaarten!
Jouw vaste klanten willen je ongetwijgeld ondersteunen in deze lastige tijd. Onze cadeaukaarten verkoop je fysiek of in jouw webshop, waar ze tevens ook te verzilveren zijn. Ook na de crisis zijn cadeaukaarten een perfect aanvulling op jouw assortiment.

Voor één vast bedrag per maand regelen we alles rondom jouw cadeaukaart. Jij hoeft er alleen nog maar een strik omheen te doen!
 

     

Alles zo eenvoudig mogelijk

Al onze cadeaukaarten hebben een barcode die je kunt scannen met onze handscanner of applicatie op een telefoon of tablet. Na het scannen verschijnen alle gegevens direct op het scherm en je bent klaar om de cadeaukaart op- of af te waarderen met ieder gewenst bedrag. Met onze meegeleverde ‘saldochecker’ voor op jouw website, kan de klant zijn cadeaukaartsaldo direct online controleren. Handig toch?

 

Altijd mooi en in stijl verpakt

We leveren onze cadeaukaarten inclusief een mooie verpakking en zijn ze direct gereed om cadeau te geven! Wil je het nóg specialer? Dan ontwerpen we een verpakking op maat. Trouwens, even wat inside information: gemiddeld wordt 23 procent van het cadeaukaartensaldo niet ingewisseld. Dit is dus directe winst voor jou!

Samenwerken?

Wij bundelen graag onze krachten

Wil jij met ons samenwerken? Dat lijkt ons leuk! We werken met meerdere partijen samen, die onze diensten verkopen als reseller. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op of bel ons voor informatie op 088 - 55 268 00.
 

Klantkaart

Hoefsmidstraat 41
(D0.41) 3194 AA Hoogvliet Rotterdam

Telefoon: 088 55 268 00

 
E-mail: info@klantkaart.nl

Website: www.klantkaart.nl