Ik ben een zorgprofessional

Ben jij een zorgprofessional? Dat wil zeggen, werk jij als: therapeut, zorgverlener, coach, personal trainer, spiritueel heler of iets wat in het rijtje past? En zou jij minder tijd willen besteden aan het zoeken naar klanten en meer tijd willen besteden aan de behandelingen waar jij mensen echt mee vooruit helpt?

 

Jezelf Helpen is er voor jou. Jezelf Helpen verbindt jou met potentiële cliënten én met collega’s. We bieden verschillende pakketten. Bekijk de pakketten die wij aanbieden »

Waarom Jezelf Helpen?

Door het coronavirus zijn er steeds meer mensen achter gekomen dat het belangrijk is goed voor jezelf te zorgen en dat hulp zoeken helemaal niet erg is. Ook is persoonlijke ontwikkeling bij veel mensen belangrijker geworden. Het blijkt niet altijd makkelijk om erachter te komen welke zorgmogelijkheden er zijn en waar je de juiste zorgverlener vindt. Wij willen alternatieve en reguliere zorgprofessionals aanbieden op ons platform. Daar maakt Jezelf Helpen het verschil.

Vraagstukken los je samen op

Jezelf Helpen organiseert meerdere keren per jaar online- en offline events waar jij als aangesloten zorgprofessional bij kunt zijn. Want hoe fijn is het als jij een cliënt niet meer verder kunt helpen, maar wel kunt doorverwijzen? Of andersom natuurlijk. Je bouwt een groot netwerk aan collega’s op en hoeft nooit meer alleen te staan voor een vraagstuk of beslissing.

 


N.B. Houd er rekening mee dat wij groeien en dus er nog veel door voortschrijdende inzichten gaat veranderen. Als je wilt meepraten en of leuke ideeën hebt waar we allemaal beter van worden, staan wij daar altijd voor open.

 Ondersteuning

Jezelf Helpen brengt mensen bij elkaar. Daarnaast heeft Jezelf Helpen een ondersteunende en adviserende rol voor zorgprofessionals.

Wij brengen er graag twee onder de aandacht:

De bewezen oplossing voor terugkerende klanten, in één keer geregeld. Lees verder »


Jouw persoonlijke assistent voor volledige controle over je salon. Altijd en overal inzicht in jouw agenda en administratie. Lees verder »

Ambassadeurs