Ik ben een zorgprofessional

Ben jij een zorgprofessional? Dat wil zeggen, werk jij als: therapeut, zorgverlener, coach, personal trainer, diëtist of iets wat in het rijtje past? Wil je minder tijd kwijt zijn aan het zoeken van klanten en meer tijd besteden aan de behandelingen waarmee jij mensen echt vooruit helpt?

 

Jezelf Helpen is er voor jou. Jezelf Helpen geeft je een platform en verbindt je met potentiële cliënten én met collega’s. We bieden verschillende betaalbare pakketten aan. Bekijk de pakketten die wij aanbieden »

 

Waarom aansluiten bij Jezelf Helpen?

Door de coronacrisis realiseren steeds meer mensen zich dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en dat hulp zoeken helemaal niet erg is. Ook persoonlijke ontwikkeling is voor veel mensen belangrijker geworden. Veel mensen raken echter de weg kwijt in het huidige zorgsysteem, stuiten op lange wachtlijsten of treffen een zorgverlener met wie het niet klikt. Jezelf Helpen wil een einde maken aan de ‘eilandjescultuur’ in de zorg en het vinden van de juiste reguliere of alternatieve zorg laagdrempelig en eenvoudig maken. We geloven in een holistische benadering en wederkerigheid in het zorgproces. Niet zenden, maar in verbinding een wederzijds traject aangaan met een cliënt voor wie jij echt wat kunt betekenen. Daar maakt Jezelf Helpen het verschil.

 

Jezelf Helpen organiseert meerdere keren per jaar online- en offline events waar jij als aangesloten zorgprofessional bij kunt zijn. Want hoe fijn is het als je een cliënt, wanneer je deze zelf niet meer verder kunt helpen, wel kunt doorverwijzen naar een collega die je kent en vertrouwt? Of andersom natuurlijk. Je bouwt een groot netwerk op, wordt snel gevonden door de juiste cliënten en staat nooit meer alleen wanneer je geconfronteerd wordt met een lastig vraagstuk of een moeilijke beslissing.

 

 


N.B. Houd er rekening mee dat wij groeien en er dus nog veel door voortschrijdende inzichten gaat veranderen. Als je wil meepraten en/of leuke ideeën hebt waar we allemaal beter van kunnen worden, staan wij daar altijd voor open.

 Ondersteuning

Jezelf Helpen brengt mensen bij elkaar. Daarnaast heeft Jezelf Helpen een ondersteunende en adviserende rol voor zorgprofessionals.

Wij brengen er graag twee onder de aandacht:

De bewezen oplossing voor terugkerende klanten, in één keer geregeld. Lees verder »


Jouw persoonlijke assistent voor volledige controle over je salon. Altijd en overal inzicht in jouw agenda en administratie. Lees verder »

Ambassadeurs