Aanbevelingen Shop

    
Prijs:  
€ 29,00

Spiritualiteit voor iedereen

In essentie mogen wij ons innerlijk-kind weer herontdekken
Dit boek is met de intentie geschreven om spiritualiteit te versimpelen en toegankelijk te maken voor iedereen. En hierin handvatten aan te reiken waarmee iedereen zichzelf kan bevrijden van illusies. Om in jouw authentieke kracht te komen, zodat jij zelf vorm kan geven aan het leven waar jouw hart blij van wordt!

Meer informatie »


    
Prijs:  
€ 23,50

Handboek energetische basiskennis

Het energiesysteem van de mens zit bijzonder geavanceerd in elkaar
Hoe kun je energie voor jou laten werken? Hoe kun je je totale kracht en vermogen gebruiken? Waar zit de universele levensenergie in je lichaam en hoe kun je die vrij laten stromen? Wanneer je op je oer-eigen energiestroom gaat leven, neemt ook je gevoel van richting, waarde en vitaliteit toe.

Meer informatie »


    
Prijs:  
€ 20,00

Jezelfhulpboek

Het Jezelfhulpboek inspireert je om jezelf te durven zijn
Dennis van Aalst deed het grootste deel van zijn leven zijn best om vooral niet zichzelf te zijn. Uit onvrede daarover dook hij in de wereld van de zelfhulp en hij las, keek, bezocht, volgde, onderging en scrolde. Van boeken en TED Talks tot workshops en masterclasses. Deze pogingen maakten hem niet gelukkig, omdat hij de waarheid buiten zichzelf zocht.

Meer informatie »


    
Prijs:  
€ 20,00

Human design

de blauwdruk van je leven
Wie ben je werkelijk? Wat maakt jou uniek? Hoe kun je je leven leiden op een manier die bij jou past? Deze vragen heb je jezelf vast wel eens gesteld. Het Human Design systeem helpt je de antwoorden te vinden. In de loop van ons leven worden we sterk geconditioneerd door de mensen om ons heen. Vaak zijn we zo gevuld met de denkbeelden en gevoelens van anderen dat we niet meer in contact staan met ons authentieke zelf.

Meer informatie »


    
Prijs:  
€ 19,95

Olieverdamper Chakra Set

Keramische brander voor aromatische waxmelts. Kan ook gebruikt worden voor het verdampen van etherische oliën. Samen met 1 set waxmelts voor elke chakra, 1 set chakra steentjes aangevuld met White Rose Organic Tea.

Meer informatie »

 Gratis bij deze bestelling


Weleda Arnika 10ml.

Massage-olie
De massageolie Weleda Arnika is een echte traktatie.  Etherische oliën van rozemarijn en lavendel, olijfolie, zonnebloemolie Arnika en berkenbladeren geven de massageolie een circulatiebevorderend effect.

 


Weleda. Puur natuur, net als jij.

Ontdek onze 100% natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging voor het hele gezin!